Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova, impreuna cu viceprimarul Stelian Baragan, au participat la deschiderea celei de-a doua editii a Forumului Carierei

0
260

Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova, impreuna cu viceprimarul Stelian Baragan, au participat la deschiderea celei de-a doua editii a Forumului Carierei 1Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova, împreună cu viceprimarul Stelian Bărăgan, au participat  la deschiderea celei de-a doua ediții a Forumului Carierei.

Organizat de Universitatea din Craiova, împreună cu Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj, evenimentul reunește studenţi, cadre didactice şi 40 de angajatori din județul Dolj.

‘Mă bucur să mă aflu astăzi alături de dumneavoastră, la acest eveniment care adună unii dintre cei mai mari investitori din zona Olteniei. Forumul Carierei, aflat la cea de-a doua ediție, reunește în același loc autorități locale, mediu academic și companii private, iar pentru asta, trebuie să aducem mulțumiri conducerii Universității din Craiova.

Citeste si :  Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova : A P E L Cand mor oameni din cauza infectarii cu coronavirus, acordarea de prime si bonusuri din bani publici, in institutiile publice, trebuie urgent suspendata!

Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova, impreuna cu viceprimarul Stelian Baragan, au participat la deschiderea celei de-a doua editii a Forumului Carierei 2

Bănia a crescut foarte mult în ultimii ani din punct de vedere al investițiilor, iar un rol foarte important l-a avut și Universitatea din Craiova, care s-a alăturat mediului de afaceri și a corelat oferta educațională la piața muncii. Sunt convins că noile generații de absolvenți vor căpăta abilități practice importante, datorită acestui sistem, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri din Craiova.

Ne aflăm într-o perioadă de creștere economică în Craiova, iar acest lucru se datorează în mare parte antreprenorilor și studenților din Craiova, care au realizat că doar împreună se pot alinia la standarde europene.

Citeste si :  Sa terminat cu caldura in calorifere ziua!

Tot ceea ce trebuie să facă studenții este să fie receptivi și să profite din plin de oportunitatea oferită de aceste evenimente, pentru că noi, autoritățile, avem nevoie de cei mai buni specialiști în managementul afacerilor și în domeniul economic’, a transmis Mihail Genoiu, Primarul Craiovei, la deschiderea evenimentului.

Forumul Carierei include, în agenda evenimentului, ateliere de lucru, interviuri, expoziţii ce au menirea să ofere informații și oportunități studenților ce doresc să își înceapă cariera.

Citeste si :  Nicolae Giugea confirma cifrele prezentate de noi si anunta un nou serial marca PSD : Masuri disperate!

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.