Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova

0
373
Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova 1
Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova

Mihail Genoiu și-a depus candidatura din partea PSD la funcția de primar al Craiovei, însoțit de președintele organizației județene Claudiu Manda, de șeful Consiliului Judetean Dolj Ion Prioteasa, de ministrul Muncii Lia OLguța Vasilescu și de câteva sute de susținători. Plus câteva zeci de mii de semnături de susținere adunate de colegii de partid.

Claudiu Manda, președinte PSD Dolj: Am depus candidatura lui Mihail Genoiu. Am reuşit să strângem 36.000 de semnături . Ne aşteptăm ca la alegeri să luăm peste 59%, le mulţumim craiovenilor pentru că ne-au susţinut prin semnătura lor, pentrucă ne-au susţinut prin votul lor şi la alegerile parlamentare şi la alegerile locale de acum un an de zile. Când am ales ca la alegerile acestea să ne reprezinte MihailGenoiu am ales exact persoana care trebuie, cea care este capabilă să continue proiecte în următorii trei ani, pentru că sunt multe proiecte în derulare, iar Guvernul susţine foarte multe proiecte locale şi atunci aveam nevoie de o persoană potrivită. Dacă vă uitaţi în spate am venit cu circa 300 de oameni, iar dacă fiecare va adduce câte 100 de oameni la vot deja sunt voturile care ne trebuie, având în vedere că din punctual nostru de vedere nu vom avea o participare de 100.000 de oameni.

Citeste si :  Rares Bogdan : Cer respectarea referendumului cu 300 de parlamentari. Aceasta lege trebuie adoptata!
Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova 2
Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova

Olguţa Vasilescu, președinte PSD Craiova: În urmă cu un an de zile eram tot aici, eu în altă postură, tot cu Mihail Genoiu pentru că făcea parte din echipa mea aşa cum a făcut parte în ultimii 5 ani de zile. Acum un an îmi depuneam eu candidature şi mă susţinea MihailGenoiu, acum îşi depune candidature Mihail Genoiu şi sunt alături de el, aşa cum este alături toată organizaţia PSD Craiova şi nu numai.  Urmează o perioadă destul de grea pe care am mai trăit-o, este o perioadă în care se împroaşcă cu noroi de către candidaţii care nu au niciun proiect şi care nu au nimic de spus, noi nu vom face acest lucru, vom avea o campanile în care vom vorbi despre proiectele noastre şi vreau să vă spun că nu îmi este indiferent cine va devein primar al Craiovei. Am reuşit să imprim oraşului un ritm de dezvoltare care nu s-a mai întâmplat în foarte multe localităţi din România în ultimii ani, am reuşit să fim pe primul loc la absorbţia de fonduri europene, am reuşit să atragem foarte mulţi bani de la bugetul naţional, ceea ce se va întâmpla şi în aceste zile. Când am optat pentru funcţia de ministru, logic m-am gândit cine va urma la conducerea Primăriei şi m-am gânditcă nu poate fi o persoană mai potrivită decât cea cu care am lucrat în ultimii 5 ani de zile la toate proiectele Craiovei şi care cunoaşte proiectele şi trebuie să le deruleze în perioada următoare. Vreau să vă asigur ca sunt și voi fi alături de Mihail Genoiu în continuare și garantez pentru el. Ritmul accelerat de dezvoltare să fie continuat. Are o treime din CL, deci va fi foarte simplu să îşi ducă la capăt proiectele şi foarte greu pentru orice alt candidat dacă ar câştiga pentru că în general candidatul vine şi cu echipa lui, or echipa PSD deja a câştigat anul trecut alegerile.

Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova 3
Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova

Mihai Genoiu, candidat PSD: Nu am nici un fel de emoţii şi sunt foarte încrezător în aceste alegeri pentru că de 5 ani de zile craiovenii sunt alături de noi, de 5 ani de zile craiovenii au văzut ce se întâmplă în oraşul Craiova şi îi asigur pe toţi craioveni că ritmul nu va scădea, că vom menţine acelaşi ritm de dezvoltare. Sper ca la sfârşitul celor trei ani de mandate să fim în coasta Clujului, să fim al treilea oraş din România ca dezvoltare din toate punctele de vedere.

Citeste si :  Replica la o mizerie psdista ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.