Home » Actualitate » Mii de amenzi în valoare de milioane de lei date de oamenii legii in doar 24 de ore

Mii de amenzi în valoare de milioane de lei date de oamenii legii in doar 24 de ore

Peste 10.000 de sanctiuni au fost aplicate, duminica, de catre politistii din intreaga tara, fiind constatate 644 de infractiuni. De asemenea, au fost retinute 560 de permise de conducere, au anuntat, luni, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Peste 7.800 de politisti au actionat, duminica, la nivel national, intervenind la 3.219 evenimente, dintre care 2.726 au fost sesizate prin 112.

loading...

In urma activitatilor, au fost constatate 644 de infractiuni, 151 de persoane fiind surprinse in flagrant delict.
De asemenea, au fost depistate cinci persoane urmarite national sau international, iar in cauzele instrumentate au fost dispuse 33 de masuri preventive.

Citeste si :  Cum au scapat doi afaceristi intr-un dosar cu prejudiciu de peste 11 milioane de lei

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 10.191 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 2.700.000 de lei si au confiscat bunuri in valoare de peste 18.000 de lei.

Politistii rutieri au desfasurat activitati pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind constatate 161 de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 560 de permise de conducere si au fost retrase 158 de certificate de inmatriculare.

About Corina Andreea Danciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.