Mii de cereri pentru urna mobila depuse in judetul Dolj!

1
220

Mii de cereri pentru urna mobila depuse in judetul Dolj! 1PSD a pornit masinaria de frauda si tureaza motoarele – PNL Dolj sesizeaza o tentativa de frauda prin intermediul urnei mobile.

„PNL Dolj sesizeaza o incercare masiva de fraudare a votului prin solicitari nejustificate de utilizare a urnei mobile. Mai multe persoane asupra carora exista suspiciunea ca au fost trimise de PSD, printre care si primari ai acestui partid, au formulat cereri de votare prin intermediul urnei speciale fara acordul persoanelor in cauza.
In numeroase sectii s-au depus zeci si uneori sute de cereri care nu respecta prevederile legale, fara datele personale ale persoanelor care solicita urna mobila, fara copiile cartilor de identitate si fara acte medicale doveditoare (sau cu acelasi scris si aceleasi afectiuni medicale). PNL Dolj a depus o sesizare la BEJ prin care cere o verificare rapida a situatiilor semnalate.

Citeste si :  Mihnea Modran, Coordonator Politic Judetean- ADN DOLJ: Am fost intrebat de pozitia ADN Dolj in disputa intre ONG-urile de mediu si comisia de mediu a Parlamentului.

Mii de cereri pentru urna mobila depuse in judetul Dolj! 2
In Craiova, la Sectia 46 au fost depuse 106 cereri fara ca multe dintre acestea sa fie insotite de datele personale sau copii al cartilor de identitate. Acestea au fost aduse de o persoana pretins a reprezenta Spitalul de Urgenta in urma respingerii respectivelor cereri la Sectia 48, unde comisia constatase absenta actelor medicale doveditoare ale incapacitatii de deplasare sau a datelor de identificare.
Un numar foarte mare (peste 4.000!) raportat la numarul de alegatori inscrisi in listele electorale se inregistreaza, de exemplu, la Caraula – 95, Carcea – 63, Catane – 68, Cetate -209, Goicea – 89, Vela -106, Isalnita -160, Plenita -95, Mirsani -76, Amarastii de Sus -66, Murgasi -62, Calarasi -65.
Consideram ca presedintii sectiilor de votare in cauza au incalcat legea in scopul fraudarii votului. Solicitam de urgenta organelor abilitate de a lua masuri pentru indentificarea persoanelor care au depus in mod abuziv si ilegal cereri de votare prin intermediul urnei speciale“, se arata intr-un comunicat de presa al PNL Dolj.

 

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.