Ministerul Agriculturii pune la dispozitia micilor producatori un portal pentru a completa cantitatile de legume

0
152

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca, de luni, pune la dispozitia micilor producatori un portal pentru a completa cantitatile de legume disponibile in vederea facilitarii unui dialog cu marile lanturi de retail, masura avand scopul de a identifica cele mai bune modalitati de preluare a marfii direct de la producatori.

„Pentru ca este crucial ca in aceasta perioada fermierii sa isi desfasoare in continuare activitatea pentru a asigura securitatea alimentara a Romaniei, recomandam micilor producatori sa incarce in platforma www.rndr.ro/legume cantitatile de legume de care dispun”, a informat ministerul intr-un comunicat.

Citeste si :  APIA: Peste 800.000 de cereri depuse de fermierii români pentru subvenții

Pentru a putea completa informatiile in portal, producatorii agricoli trebuie sa se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator.

Dupa completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronica indicata de producator.

Dupa crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anuntului.

„Este foarte important sa se inteleaga ca aceasta platforma se doreste sa vina in sprijinul producatorilor agricoli din sectorul vegetal, care in aceasta perioada trebuie sa isi continue munca in ferme, in solarii sau in camp. De aceea a fost creata, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, sa ii sprijinim in dialogul cu marile lanturi de retail, pentru a gasi solutii ca aceste produse sa ajunga pe masa consumatorilor”, a afirmat ministrul Adrian Oros.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.