Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a aprobat Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni

0
262

Directorul ANIF, filiala Dolj, ing. Veta Pasculescu a avut cateva intalniri saptamana trecuta la Bucuresti cu domnul Ministru al Agriculturii, domnul Adrian Oros in privinta proiectului SISTEM DE RACHETE ANTIGRINDINA.
Astazi a fost aprobata Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni
Doamna Veta Pasculescu impreuna cu Ivanus Marius ,candidat PNL la Primaria Dabuleni si Sandu Sorin , candidat PNL la Primaria Calarasi.
De ziua orasului Dabuleni a fost aprobata Nota de Fundamentare a Proiectului Sistem Antigrindina Dabuleni. Acest sistem va acoperi o suprafata de 240.000 de hectare . Desi localitatile care au fost vitregite in ultima perioada de caderile de grindina ,consideram ca nu vor mai avea de suferit pe viitor .
Nota de Fundamentare reprezinta realizarea studiului de frezabilitate si executie acestui sistem antigrindina care cuprinde 9 puncte de lansare.
Valoarea estimata a investitiei este de aproximativ 12 mil. lei , avand o durata de realizare a investitiei aproximativ 7 luni .

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.