Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea : Din septembrie la Craiova se va face o investitie de aproximativ 150 milioane de euro

0
68

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea : Din septembrie la Craiova se va face o investitie de aproximativ 150 milioane de euro 1Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa si vicepresedintele Cosmin Vasile au participat astazi, la Palatul Administrativ, la o intalnire a ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea, cu intreprinzatori din regiune.
Evenimentul le-a oferit reprezentantilor ministerului posibilitatea de a cunoaste mai mult despre necesitatile si asteptarile mediului de afaceri din aceasta zona, dar si de a prezenta programele prin intermediul carora actioneaza in directia impulsionarii si dezvoltarii economiei.
La intalnire au mai luat parte directorul Directiei Antreprenoriat si Programe pentru IMM din cadrul MMACA, Adrian Panait, si directorul executiv al Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului Craiova, Radu Mihai Ghinea.

Citeste si :  Consiliul Judetean Dolj a castigat actiunea declansata in instanta impotriva societatii San Giorgio Appalti SRL

“Sunt multi investitori ce vor sa ajunga in aceasta zona, dar o sa ii anuntam la vremea potrivita, atunci cand o sa fie totul stabilit. Ceea ce pot sa confirm este ca din septembrie la Craiova se va face o investitie de aproximativ 150 milioane de euro in zona de industrie auto.”, a declarat ministrul Oprea.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  CJ Dolj a semnat contractele de finanțare pe PNDL în valoare de 30 de milioane de euro
Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.