Minora din Olt data disparuta de familie

0
169

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Teslui, cu privire la faptul că, în această dimineaţă, fiica sa RACHERU VIVIANA ELENA , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Teslui şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie astenică,ochi albaştri, păr lung blond, faţa ovală, fără semne particulare.

Minora din Olt data disparuta de familie 1

„La data de 15 septembrie a.c., ora 07:10 poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Teslui, cu privire la faptul că, în această dimineaţă, fiica sa RACHERU VIVIANA ELENA , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Teslui şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie astenică, ochi albaştri, păr lung blond, faţa ovală, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul dispariţiei“, este anunţul IPJ Olt. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.” se arata in comunicatul emis de IPJ Olt.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.