Miting de lansare a candidaților PNL : Doljul sutine Dacian Ciolos Prim-ministru!

0
137
Miting de lansare a candidaților PNL : Doljul sutine Dacian Ciolos Prim-ministru!!!
Miting de lansare a candidaților PNL : Doljul sutine Dacian Ciolos Prim-ministru!

Liberalii şi-au lansat candidaţii pentru Parlament printr-un miting cu 20.000 de oameni, la care invitat special a fost premierul Dacian Cioloş. Şeful executivului a avut un discurs în faţa susţinătorilor PNL şi a preluat noul slogan al partidului: „România înainte”
Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, le-a transmis duminică liberalilor adunaţi la mitingul din Piaţa Revoluţiei că peste trei sferturi din oamenii din conducerea PNL îi sunt ”aproape necunoscuţi”, semn, în opinia sa, că partidul s-a schimbat.

‘‘Vă vorbeşte un om care are îndrăzneala să spună că în viaţa lui nu a pus mâna pe un leu decât muncind şi meritând, avem un foarte bun prim – ministru corect, cinstit, neamestecat în niciun fel de mafii din acestea care se profilează peste tot, suntem în plină şi puternică schimbare. Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrală a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care trăiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat şi ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine!”, a fost mesajul seniorului liberal.

Citeste si :  Rares Bogdan : I-am facut o oferta lui Dragnea, sper sa tina cont de ea!

Neagu Djuvara: “Tranziţia către modernism a României a fost făcută de strămoşii PNL. Îi îndemn pe votanţi să voteze pentru PNL şi dl Ciolos, pentru că în momentul de faţă îl consider că fiind cel mai bun guvernant al României”. A fost transmis și un mesaj de la preşedintele de onoare al liberalilor, Mircea-Ionescu Quintus.

Tudor Giurgiu, regizor: „Salut decizia PNL de a-l susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru.”

Alina Gorghiu, preşedintele PNL: „Ăsta este începutul de campanie de care aveam nevoie.”

Citeste si :  Greva la CFR, 19 trenuri au fost anulate.

Dacian Cioloş, premierul României: „Sunt aici în primul rând pentru că aţi decis să susţineţi platforma #România100 şi îmi doresc să nu fie doar o înşiruire de enunţuri, să nu fie doar iluzii. Îmi doresc să avem, în sfârşit, un Parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toţi.”

Miting de lansare a candidaților PNL : Doljul sutine Dacian Ciolos Prim-ministru!!!

La discursul lui Premierului  se poate vedea  ca Doljul sustine Dacian Ciolos Prim-ministru !
Sa spunem celor care ne sunt alaturi ca la acest eveniment pe scena au fost si reprezentantii PNL Dolj Ionut Stroe impreuna cu Mario Ovidiu Oprea si Nicolae Giugea care sunt pe listele PNL la Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie .

Citeste si :  Dacian Ciolos critica strategia PNL de la motiune si cere alegeri anticipate

„Poate mai importantă decât prezenţa noastră la acest miting este mesajul pe care ni-l asumăm public: acela al noutăţii, acela al transformării în zona politică. Avem liste noi, avem oameni noi, încercăm să ne adaptăm cerinţelor societăţii. Până la urmă, miza acestor alegeri este o nouă clasă politică: integră, cinstită”, a declarat Ionut Stroe .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.