Mizeria lui Dragnea din PSD si ale Marianei Venera Popescu!! Legaturi periculose pentru Romania si Makedonia!

0
996

PSD a reusit sa acapareze tot iar legaturile dintre Liviu Dragnea si Mariana Venera Popescu au dus ca minoritatea sa aiba de pierdut din cauza celor doi .

Mariana Venera Popescu facea destul de multe drumuri exact la secretara lui Liviu Dragnea in 2016 . 

Constantina Dumitrescu a relatat destul de multe legaturi dintre Mariana Venera Popescu dar cea cu Liviu Dragnea este una speciala pentru ca se incerca obtinerea unui post de ambasador in Makedonia.

“Legaturile deputatei Mariana Venera Popescu cu secretara lui Dragnea din, Alexandria,din 2016 au dus la distrugerea etniei macedonene din Romania !
Imi aduc bine aminte ce povestea Mariana Venera Popescu ,avea in Alexandria sotul deputatei ,Sorin Septimou Popescu profesor la Facultatea de Sport si Educatie Fizica din Craiova, un student pe care il vizita foarte des !!

Au fost si la nunta acestui student din Alexandria (poate au fost chiar nasi )veneau incintati si vorbeau foarte frumos de Dragnea, aceasta familie ,il venerau pe acest Dragnea!!!
Ce mica este lumea ce repede depistam neregulile si legaturile PSD-ului cu minoritatile pe care le-au transformat in mici partide de buzunar ale PSD!!!

Acum inteleg cum facea trafic de influenta Mariana Venera Popescu prin complici lui Dragnea la Curtea de Conturi a Romaniei incepand din 2016 pana azi .
Mergea in vizita Mariana Venera Popescu insotita de Gherghel Eugen la aceasta complice a lui Dragnea si ii cerea avantaje diverse si mai ales privitor la Curtea de Conturi a Romaniei!
Ce trafic de influenta face aceasta deputata nedemna de functia care o are,este rusinea AMR si a Romaniei!

Pentru familia deputatei Mariana Venera Popescu era ceva normal sa viziteze studenti,cred ca ii ajuta la examene pe acestia si faceau mult trafic de influenta si avantaje materiale primite de la studenti si de la parintii acestora.
Stiu toate acestea deoarece acest Sorin Popescu era triumfator cand povestea ca obtine tot felu de avantaje materiale,trafic de influenta si nu in ultimul rand avantaje sexuale de la studentele care voiau sa treaca examenile doar facand sex cu “domn profesor”asa povestea cind venea in casa mea in vizita si bea un paharel de ceva bun incepe sa se laude ,cine era el ,barbat dorit de studente si ce relatii isi facea prin functia detinuta!
Asa ca acesta este PSD-ul lui Dragnea!!!

Eugen Gherghel și Mariana Venera Popescu
Eugen Gherghel și Mariana Venera Popescu

Deci in concluzie Mariana Venera Popescu alearga dupa un post de ambasador in Makedonia si Eugen Gherghel soferul personal al acestei individe care doreste distrugerea MAKEDONIEI asa cum a distrus etnia macedoneana din Romania!!!!
In atentia celor care au obligatia sa pastreze Romania intreaga si sa mentina pacea in Balcani si legaturile strinse cu Republica Makedonia de Nord, sa ia masuri cu gasca din AMR care face multe necazuri acestora !!!!!
Cred ca este cazul ca DIICOT sa se implice in aceste situati delicate care aduc mari necazuri Romaniei!!!” a declarat Constantina Dumitrescu ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.