Mladin Emil Iulian , Presedinte Alternativa Dreapta Dolj : Partidul Alternativa Dreapta, nu este de acord cu limitarea drepturilor omului, de niciun fel!

0
279

Partidului Alternativa Dreapta este singurul partid, cu adevarta, de dreapta din Romania! Iubim libertatea, democratia, capitalismul si de aceea Partidul Alternativa Dreapta, nu este de acord cu limitarea drepturilor omului, de niciun fel! Omul in democratie, este o fiinta libera si are liberul arbitru sa decida ceea ce este mai bine sau mai rau pentru el .

Alternativa Dreapta este impotriva izolarii tuturor romanilor, suntem pentru carantinarea persoanelor bolnave , dovedite si nu suspecte! Alternativa dreapta considera ca o noua izolare a tuturor romanilor, adanceste in saracie si mai mult profesiile liberale si nu doar pe aceste, de aceea Alternativa Dreapta este pentru functionarea in mod normal a tuturor activitatilor economice !

Oamenii trebuie singuri sa-si poarte de grija si sa se autoprotejeze ! Suntem impotriva limitarilor de orice fel, din Turism si din Horeca! Suntem alaturi sufleteste de muzicieni, muzicanti, lautari, avocati, persoane ziliere, persoane cu profesii liberale, dar si de patronii si angajatii din cluburi, baruri, terase si hoteluri, care au avut foarte mult de suferit din aceasta izolare.

Nu uitam nici restul de firme care si-au inchis activitatea definitiv, sau le-a fost diminuata semnificativ, nu ne mai dorim sub niciun fel ca acest lucru sa se mai intample!

Facem apel catre Guvernul Romaniei sa vina de indata cu solutii financiare catere acestia, iar persoanele cel mai grav afectate , fiind la limita subzistentei sa li se acorde compensatii banesti pentru ca acestia sa poata supravietui in continuare! Informam Guvernul Romaniei ca dreptu de a protesta este garantat de Constitutia Romaniei , indiferent de cei care protesteaza, iar a limita acest drept nu faci altceva decat sa instaurezi dictatura pas cu pas!

Mladin Emil Iulian
Presedinte Alternativa Dreapta Dolj

Hits: 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.