Modelul legendar de înaltă performanță Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni, făcându-și debutul la Goodwood

0
28

Astăzi Ford a anunțat că modelul de înaltă performanță și în ediție limitată, Mach 1 va fi disponibil în premieră, pentru clienții din Europa.

Făcându-și debutul european la Goodwood SpeedWeek, care va avea loc în West Sussex, Marea Britanie, în fața unui public virtual global, Mustang Mach 1 este Mustang-ul de producție cu cea mai bună manevrabilitate de până acum oferit clienților din Europa.

Performanța este îmbunătățită până la un nivel demn de denumirea legendară Mach 1, cu o aerodinamică îmbunătățită, un motor V81 de 5,0 litri și 460 CP special calibrat și răcire superioară pentru o performanță îmbunătățită pe pistă.

Modelul legendar de înaltă performanță Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni, făcându-și debutul la Goodwood 1

De asemenea, Mach 1 este primul Mustang de producție din Europa disponibil cu transmisie manuală cu 6 viteze TREMEC, cu tehnologie rev-matching pentru schimbarea impecabilă a vitezelor și un sistem de răcire a uleiului îmbunătățit pentru conducere de performanță la standarde ridicate. În mod alternativ, clienții pot alege transmisia Ford automată cu 10 viteze, care are capacități de răcire a uleiului îmbunătățite și software recalibrat pentru performanță optimizată atât în trafic cât și pe circuit.

Citeste si :  Aglomeratia de zi cu zi din Bals

O suspensie unică îmbunătățește și mai mult performanța în trafic și pe pistă. Amortizoarele special calibrate MagneRide® 2 și arcurile personalizate, barele anti-ruliu și specificațiile bucșelor oferă control și timp de răspuns îmbunătățite la solicitări mari în viraje. Software-ul îmbunătățit al direcției asistate electric (EPAS) permite modelului Mach 1 să ofere cea mai precisă direcție a oricărui Mustang din Europa.

Modelul legendar de înaltă performanță Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni, făcându-și debutul la Goodwood 2

Rezultatul este cel mai rapid Mustang de producție pe circuit oferit clienților din Europa.

În plus față de referințele sale de performanță, Mustang Mach 1 oferă un design exterior care amintește de Mustang-urile Mach 1 legendare din anii 1960 și 1970, cu o capotă îndrăzneață și dungi laterale, stilul caroseriei axat pe performanță și jante din aliaj unice de 19”. Modelul în ediție limitată este disponibil într-un set unic de opt culori de caroserie, combinații contrastante de dungi și linii, care amintește de designul distinctiv al mașinii inițiale. Fiecare Mustang Mach 1 este numerotat individual cu o placă distinctivă în funcție de ordinea comenzilor.

Citeste si :  Ford a produs exemplarul Mustangul cu numarul 10 milioane

„Modelul inițial Mach 1 a oferit performanța supremă a Mustang-ului de producție și s-a dovedit un real succes în lumea motosportului”, a declarat Matthias Tonn, inginer șef al programului Mustang Mach 1 pentru Europa. „Noul Mach 1 este cel mai capabil Mustang oferit în Europa, cu capacități de curse și un stil unic care este potrivit denumirii sale legendare”.

Modelul legendar de înaltă performanță Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni, făcându-și debutul la Goodwood 3

Pentru a sărbători lansarea modelului Mustang Mach 1, Ford a creat o experiență interactivă în premieră prin care utilizatorii își pot crea propriile materiale video folosind o aplicație online. Utilizatorii pot alege culoarea modelului lor Mach 1 și unghiurile preferate ale camerei pentru a crea un material video scurt unic pe care să-l partajeze pe rețelele de socializare. Aplicația oferă utilizatorilor și o experiență de realitate augmentată, permițându-le să „plaseze” un Mustang Mach 1 digital într-un mediu din lumea reală.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.