Mormane de gunoi, aruncate cu excavatorul într-un cimitir din Craiova.

0
1578

Mormane întregi de gunoi au fost aruncate, cu ajutorul unui excavator, în incinta unui cimitir din Craiova, inclusiv peste morminte, conform antena 3.

“Ne-a surprins și pe noi, pentru că n-am auzit în țară să se fi mai întâmplat ceva de genul acesta, anume ca tone de gunoi să fie aruncate peste gard, într-un cimitir.

Dumneaei a aruncat această grămadă de gunoi peste un amplasament unde sunt amenajate morminte, unde sunt înhumate persoanele fără aparținător.

Pe lângă latura civilă a faptei dumneaei, care a fost sancționată de către Poliția Locală cu o amendă de 50.000 lei, suntem convinși că fapta aceasta întrunește și elementele constitutive ale unei infracțiuni, motiv pentru care au fost sesizate instituțiile care au în domeniu cercetarea penală a unor astfel de fapte”, a spus Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova, conform sursei citate.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.