Muzeul Cărții și Exilului Românesc găzduiește vernisajul expoziției de artă fotografică „Let’s Rock”

0
135

📌Muzeul Cărții și Exilului Românesc găzduiește sâmbătă, 13 iulie 2024, la ora 19.30, vernisajul expoziției de artă fotografică „Let’s Rock”, dedicată Zilei Internaționale a Rockului și organizată de Asociația Artiștilor Fotografi din România, în parteneriat cu Primăria Craiova, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, filiala „Tudor Arghezi” Dolj și Casa de Cultură a Studenților Craiova.

📌În cadrul acestei expoziții expun artiștii fotografi invitați:
📎Denitsa Valeriana Rulinska-Ivanova (Bulgaria)
📎Keti Talevska Bakrivska (North Macedonia)
📎Ivan Stolanoviċ
📎Igor Dešiċ (Serbia)
și artiștii membri ai Asociației Artiștilor Fotografi din România:
📎Rucsandra Călin
📎Cristi Floriganță
📎Livia Corcoveanu
📎Gabriela Vochescu
📎Mihaela Cojocaru
📎Ionelia Nucă
📎Claudia Radu
📎Cristian Mirescu
📎Claudiu Nețoiu
📎Mihai Murărețu
📎Silviu Bărzoi

📌Expoziția „Let’s Rock” conține 64 de fotografii și va fi disponibilă pentru public în spațiul expozițional de la Muzeului Cărții Exilului Românesc, în perioada 13-30 iulie 2024.

📌O altă expoziție, care cuprinde 18 bannere cu fotografii ce surprind momente din diverse concerte rock, va fi expusă în curtea muzeului.

📌După vernisajul expoziției de artă fotografică „Let’s Rock”, participanții sunt invitați la concertul trupei Your Midwife On Ice, care va începe la ora 20.30, în curtea Muzeului Cărții și Exilului Românesc.

📌Pe 13 Iulie 1985 a fost organizat Live Aid, un concert care a avut loc simultan în Londra și în Philadelphia, scopul principal fiind eradicarea foametei din Ethiopia. Printre participanți s-au numărat artiști precum Queen, Black Sabbath, Led Zeppelin, The Who, Mick Jagger și mulți alții, ambele concerte fiind transmise live de BBC.
Propunerea ca aceasta zi sa fie declarata „Global Day of Rock” i-a aparținut lui Phil Collins, artist care a urcat pe scenă atât în Londra cât și în Philadelphia

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.