Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023!

0
282

Sezonul 5 al emisiunii America Express a ajuns la final. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a câștigat trofeul de anul acesta și marele premiu de 30 de mii de euro.

În cursa finalei America Express 2023 s-au calificat echipele formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andrea Bălan și Andreea Antonescu. A fost o cursă strânsă și foarte solicitantă, iar concurenții au avut de îndeplinit diferite misiuni.

La finalul cursei, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns primii la Irina și astfel Drumul aurului s-a încheiat. Cei doi au câștigat Trofeul, dar și premiul în bani de la America Express, sezonul 5.

Drumul spre victorie nu a fost deloc unul ușor. După șapte săptămâni în care au fost nevoiți să supraviețuiască cu un euro pe zi și să caute cazare în locuințele localnicilor, concurenții au ajuns la linia de finish. Dar ultimile misiuni au fost cele mai dificile.

Ultima zi petrecută în Columbia a fost plină de provocări pentru Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ultimele două echipe au fost nevoite să zboare cu parapanta, să se plimbe cu barca și să sape după comori.

În timpul probelor, concurenții au ajuns în câte o cameră de hotel, unde au primit mesaje de la cei de acasă. Iar acest lucru i-a făcut să își dorească și mai mult victoria. Primele declarații ale câștigătorilor Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost extrem de emoționați și fericiți în momentul în care au realizat că sunt marii câștigători ai emisiunii America Express.

„Am trăit în niște condiții incredibile”, a spus Cătălin Bordea la testimonaile, înainte de a afla că sunt câștigătorii.
„Este o competiție foarte grea și faptul că am ajuns în finală ne face să avem și mai mare încredere în noi”, a spus și Andreea Bălan. După ce au plecat de la hotel, echipele au fost nevoite să facă pentru ultima dată autostopul pentru a ajunge la Irina Fodor, la Catelul San Felipe, și a afla dacă au reușit să câștige această competiție.

„N-are cum, nu există așa ceva”, au spus cei doi cu ochii în lacrimi. „E incredibilă senzația, este ceva unic, A fost o aventură și un carusel”, a afirmat Cătălin Bordea. „Nu se compară cu absolut nimic”, a spus și Nelu Cortea. „Eu mă gândeam că suntem primele, că am auzit tobițele”, a spus Andreea Bălan când a ajuns la Irina Fodor. „Ne-am bucurat pentru băieți și ne bucurăm pentru băieți și ne-am dorit o luptă corectă”, a completat Andreea Antonescu. „Sunt două femei atât de puternice. Sunt mândru că am putut să joc cu ele”, a spus Nelu Cortea despre cele două fete care au concurat cu ei în marea finală.

Astfel, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.