Nicolae Banicioiu, prim-vicepresedinte al Partidului Pro-Romania s-a aflat, joi, intr-o vizită de evaluare la Craiova

0
290

Nicolae Banicioiu, prim-vicepresedinte al Partidului Pro-Romania s-a aflat, joi, intr-o vizită de evaluare la Craiova 1Ieri la sediul Pro-Romania din Craiova a avut loc o conferinta de presa la care au participat domnul Nicolae Banicioiu , prim-vicepresedinte al Partidului Pro-Romania , domnul Iacob Constantin , secretar general al Partidului Pro-Romania impreuna cu Teodor Sas reprezentantul Pro-Romania Dolj.

In Dolj situatia sta destul de bine pentru Partidul Pro-Romania .  Intr-un timp relativ scurt, reprezentantii locali au reusit sa adune in jurul lor peste 400 de membri si sa acopere peste 80% din sectiile de vot ale judetului Dolj .

„La nivel national se intampla acelasi lucru, si ati vazut si la TV, dar asa cum reiese si din sondajele de opinie, avem o crestere spectaculoasa, ar spune unii. Predictibila, am spune noi, si lucrurile vor merge in aceeasi directie. Vrem sa le aratam oamenilor ce vrea sa faca Pro Romania, dar si ce este Pro-Romania. Mesajul nostru politic a fost acela de a pune in balanta ceea ce am facut noi atunci cand am fost la guvernare si ceea ce face actualul guvern”, a precizat Nicolae Banicioiu , prim-vicepresedinte al Partidului Pro-Romania .
Acesta a mai tinut sa precizeze faptul ca, „din pacate, dupa trei ani, cele trei spitale regionale sunt exact in acelasi stadiu, acela al studiului de fezabilitate. Nu mi-as dori, ca acest spital regional sa devina un deziderat pentru viitoarele campanii. Acest spital a fost proiectat ca fiind unul de urgenta. Asta nu s-a inteles. Si de aici apar acele discrepante majore intre sumele negociate initial si actualul proiect. Astazi se vorbeste numai de spital regional, ceea ce inseamna cu totul altceva”, a mai punctat Banicioiu.

Citeste si :  Florin Stancu a trecut de la PSD la Pro Romania !

Domnul Iacob Constantin , secretar general al Partidului Pro-Romania a venit cu o intrebare pentru Lia Olguta Vasilescu destul de interesanta pentru Liviu Dragnea .

Alte amanunte sunt in urmatorul video :

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.