Nicolae Ciuca, ministrul Apararii si Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului au facut scurte declaratii de presa la depunerea listelor PNL Dolj pentru Alegerile Parlamentare

0
63

Azi, 21 octombrie 2020, Partidul National Liberal Dolj a depus, la Biroul Electoral de Circumscriptie, lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Alaturi de presedintele PNL Dolj, Stoica Stefan, la eveniment au fost prezenti, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, Nicolae Ionel Ciuca – ministrul Apararii, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului.

Cu aceasta ocazie, Nicolae Ciuca, ministrul Apararii si Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului au facut scurte declaratii de presa, din care redam, in cele ce urmeaza:

Citeste si :  Mario Ovidiu Oprea - presedintele PNL Craiova : Crestere economica, dar Buget 2018 de criza"

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: „Vreau sa fac o precizare! Doresc sa separ statutul meu de fost militar, gradul meu pe care il am fiind in rezerva. Ma aflu in fata dvs ca persoana candidata a Partidului National Liberal pentru finctia de senator in circumscriptia nr 17 Dolj a PNL Dolj si am considerat ca este oportun ca, impreuna cu toti membrii organizatiei, sa-mi aduc aportul meu de experienta in tot ceea ce inseanna in partea aceasta de translatare a valorilor in care am crezut si voi crede in continuare, sa contribuie la rezolvarea problemelor care au fost expuse de catre domnul presedinte si, de asemnea, sa continuam sa identificam solutii pentru tot ceea ce inseamna investitii noi, locuri de munca, atragerea de fonduri europene. Toate laolalta sa insemne, practic, nimic altceva decat bunastarea populatiei”.

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului: „Consider aceste alegeri ca fiind deosebit de importante, atat pentru noi, craiovenii, doljenii, cat si in plan national. Pentru ca, in primul rand, avem cea mai buna garnitura si oferta politica, oameni care au apreciere si reputatie buna in judetul nostru. Cu siguranta, ne veti vedea cu cea mai buna echipa, cea mai sudata echipa pe care a avut-o vreodata judetul Dolj. A doua mare oportunitate, pentru a investi incredere in noi liberalii este ca avem, dincolo de aceste scandaluri politice, un plan de dezvoltare al acestui judet si al acestei tari, articulat si serios.“

Citeste si :  5 motive pentru care UDMR ar putea face o alianta cu PSD

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.