Nicolae Ciucă : Speranța și credința ne fac mai puternici

0
71

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat, duminică, la festivitatea organizată la Opera Națională București cu ocazia Sărbătorii Hanuca, despre care spune că „reprezintă pentru comunitățile evreiești lumină și biruință”.

„Cu prilejul Sărbătorii Hanuca, doresc să transmit urările mele sincere de pace și prosperitate tuturor membrilor comunității evreiești din România. Sărbătoarea Hanuca reprezintă pentru comunitățile evreiești lumină și biruință. Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici.

Felicit conducerea Federației Comunităților Evreiești din România pentru această festivitate găzduită la Opera Națională București, instituție-simbol a culturii românești care de-a lungul timpului a reunit artiști și public deopotrivă de naționalități, credințe și religii diferite.

Citeste si :  Premierul Nicolae Ciucă : Avem cel mai mare buget de investiții!

În această seară, Opera Națională București ne găzduiește sub aceeași cupolă, la invitația Excelenței Sale, domnul ambasador (al Israelului la București) David Saranga, pentru a celebra valorile spirituale ale poporului evreu, pe care le apreciez și le susțin, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă spune că „aprinderea lumănărilor Menorei ne aduce împreună pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru libertate și unitate și prin care împărtășim speranța în viitorul pe care îl construim împreună sub semnul unității în diversitate pentru noi și generațiile ce vor urma”.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.