Nicolae Ciucă: Stimaţi doljeni, vă îndemn să participaţi la vot!

0
166

Vom vota pe 6 decembrie senatorii şi deputaţii care vor decide atât un nou guvern cât şi legile care stau la baza Statului Român, vom vota pentru Parlamentul României, vom vota pentru a dezvolta România!

Prin votul dumneavoastră veţi demonstra că mintea doljeanului este suficient de ascuţită să nu mai creadă în promisiunile făcute și neonorate atâția ani la rând. Olteanul este răbdător, tolerant, îngăduitor, dar totodată inteligent. Pe 6 decembrie votul ascuțit al doljeanului îi va tăia de pe listele electorale pe cei care nu au făcut nimic din ce au promis!

Un senator dedicat doljenilor

Sunt nou în politică şi am decis să intru în PNL pentru că sunt convins că este singura opțiune prin care împreună cu doljenii vom putea face ceva care să rămână în istoria judeţului. Sunt un om onest, mi-am construit cariera prin muncă şi fără a accepta compromisul, respectând valori esenţiale: demnitate, sinceritate, profesionalism. Sunt un om simplu, născut și crescut în Dolj. Iar, ca oltean, îmi doresc un singur lucru: să fiu perceput exact așa cum sunt, un om pe care vă puteți bizui, care vă poate sprijini și care are ambiția să  demonstreze că poate face ceva pentru tinerii și viitorul doljenilor!

Rigoarea şi forţa unui caracter luptător

Ştiu că vă doriţi oameni noi în politică, curaţi şi fără pată, departe de orice trecut politic, sinceri şi fără dosare. Este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt militar. Aduc cu mine rigoarea şi forţa unui caracter luptător! Şi voi lupta cu sufletul curat al militarului pentru viitorul judeţului căruia Nicolae Ciucă îi datorează aproape tot: DOLJUL!

Doljul are nevoie de investiţii

Doljul are nevoie de investiţii pentru a se dezvolta! Fondurile obţinute de PNL în 2020 sunt fără precedent! Am învăţat la Bruxelles cât de importante sunt fondurile europene. Să privim la Polonia, aliatul nostru: au reuşit să obţină şi mai ales că cheltuiască fonduri europene de zeci de miliarde de euro. Mergeţi la vot şi decideţi un viitor mai bun, cu oameni corecţi şi dedicaţi județului!

Nu este posibil însă, în 2020, să mai acceptați un Dolj sărac, fără reţele de gaze, fără locuri de muncă, fără investiţii, fără infrastructură.

Doljul are nevoie de deputaţi şi de senatori care să vină cu proiecte de dezvoltare a judeţului, oameni profesionişti şi iubitori de Patrie şi de Popor, buni gospodari, oameni integri şi buni administratori! Doljul are nevoie de politicieni dedicaţi populaţiei care să reprezinte interesele cetăţeanului mai înainte de interesele partidului! Un parlamentar poate şi, mai ales, are datoria de a asculta vocea comunităţii care îl alege în funcţie!

Pe 6 decembrie mergem la vot pentru un viitor mai bun, pentru a decide viitorul României!

Nicolae Ciucă – candidat PNL Dolj la Senatul României

Comandat de PNL Dolj, executat de Nairam Media Events SRL, cod AEP 11200025

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.