Nicolae Ciuca : Vă doresc ca 2021 să fie un an mai bun, cu împliniri personale și realizări profesionale, cu sănătate, bucurii și mult noroc!

0
171

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, susține, în mesajul transmis de Anul Nou, că, 2020 a fost un an complicat in contextul pandemiei Covid-19 dar ca vaccinul împotriva COVID-19 a fost cadoul de Crăciun al omenirii, cel care reprezintă soluția cea mai rapidă pentru încheierea pandemiei.

“Dragii mei,
2020 a fost un an complicat, cu bune și rele, anul în care omenirea a fost lovită de pandemia COVID-19, dar și anul în care omenirea a demonstrat că, unită, poate depăși greutățile ivite în cale.
Anul care se încheie, ne-a întărit, ne-a redefinit prioritățile, ne-a oferit noi provocări dar și oportunități. Este anul în care am învățat să fim alături de cei dragi, fără a fi neapărat mai aproape.
Din grijă pentru sănătatea lor, nu ne-am vizitat părinții și bunicii, dar dragostea pentru ei a fost mai puternică.
Dar 2020 a venit, la urmă, și cu speranța că anul care vine ne va aduce revenirea la o viață normală, fără măști și distanțare, fără restricții și teama de boală.
Vaccinul împotriva COVID-19 a fost cadoul de Crăciun al omenirii, cel care reprezintă soluția cea mai rapidă pentru încheierea pandemiei.
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la voi în anul care se încheie, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă doresc ca 2021 să fie un an mai bun, cu împliniri personale și realizări profesionale, cu sănătate, bucurii și mult noroc!
La mulți ani, 2021!”scrie in mesajul Ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă,postat pe facebook.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.