Nicolae Giugea a avut o intalnire la Ministerul Culturii despre proiectul de reabilitare al Teatrului Național Marin Sorescu

0
443

Deputatul PNL, Nicolae Giugea a avut o intalnire la Ministerul Culturii cu secretarul de stat Liviu Bratescu. Nicolae Giugea a discutat despre proiectul de reabilitare al Teatrului National ”Marin Sorescu”..

„La Ministerul Culturii, am avut discutii cu secretarul de stat Liviu Bratescu despre proiectul de reabilitare al Teatrului National ”Marin Sorescu”.

Este o investitie ampla, parte a proiectului ”Reabilitarea patrimoniului construit si modernizarea unor cladiri culturale din Romania” finantat printr-un imprumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliul Europei. In momentul de fata se desfasoara discutiile tehnice cu Banca, urmand ca, dupa finalizarea lor, sa poata demara proiectul propriu-zis.

De cladirea Teatrului ma leaga amintiri speciale, pentru ca tata a lucrat la construirea ei. Voi urmari indeaproape modul in care se deruleaza acest proiect si cum va fi finalizat.” a declarat Deputatul PNL, Nicolae Giugea..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.