Nicolae Giugea a fost prezent la depunerea candidaturii lui Lodovic Orban pentru un nou mandat la sefia PNL.

0
507

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a depus joi, 19 august, motiunea prin care candideaza la un nou mandat la sefia PNL.

Intr-un document de 40 de pagini, intitulat „Partidul National Liberal Forta Dreptei”, Orban a propus masuri precum taxe mici, responsabilitate bugetara, digitalizarea completa a partidului si principii precum transparenta, competenta si integritate.

Nicolae Giugea a fost prezent la depunerea candidaturii lui Lodovic Orban pentru un nou mandat la sefia PNL. 1

„Astazi am participat la depunerea motiunii cu care Ludovic Orban candideaza pentru inca un mandat in fruntea Partidului National Liberal.
Motiunea pe care Orban a prezentat-o imbina dorinta de a moderniza Romania cu respectarea traditiei poporului roman.
Sunt cei doi piloni pe care se poate construi o societate dinamica, care sa ofere romanilor posibilitatea de a trai, a visa si a spera in propria tara.” a declarat Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Ludovic Orban, la Timisoara: Cine isi imagineaza ca dosarul evenimentelor din 10 august poate sa mai ramana secret, se insala amarnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.