Nicolae Giugea : Acum, toată lumea a descoperit că nu avem bazine de înot.

0
285

Deputatul Nicolae Giugea sustine, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca unul din proiecte cu care a candidat la Primaria Craiova a fost bazinele de inot.

În campania electorală pentru alegerile locale a propus ca proiect construirea a 5 bazine pentru elevii din Craiova și cursuri gratuite de înot pentru elevii din ciclul primar.

“Acum, toată lumea a descoperit că nu avem bazine de înot.
În campania electorală pentru alegerile locale am propus ca proiect construirea a 5 bazine pentru elevii din Craiova și cursuri gratuite de înot pentru elevii din ciclul primar.
Dacă erau fonduri? Desigur. O bună parte a banilor s-ar fi asigurat doar din stoparea risipei pe care Primăria o face aruncând banii craiovenilor pe geam (lalele de miliarde, fântâni care se demolează și se refac zilnic, etc).
Acum, după performanța fantastică a lui David Popovici, toată lumea a descoperit că nu avem bazine de înot și că autoritățile nu încurajează performanța.
Este foarte corect. Dar, și mai corect este ca la vot să nu uitați indignarea de azi.”, a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.