Nicolae Giugea anunta o noua schimbare in Dolj! PNL – PSD: Două meciuri în 3 zile

0
126

Deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, anunta o noua schimbare in Dolj. Meciurile dintre PNL si PSD continua . De aceasta data este adusa in discutie schimbarea inspectorul șef al ISJ Dolj

„PNL – PSD: Două meciuri în 3 zile
PNL Dolj a pierdut și funcția de prefect. Abia a început anul și liberalii doljeni se apropie de un scor de neprezentare. După ce va fi schimbat și inspectorul șef al ISJ Dolj aici se va ajunge. Și schimbările vor continua în lanț. Fără ca PNL să facă nimic. Pentru că liberalii doljeni au ajuns martori la căratul apei. Dacă atunci când erau în alianță cu USR se arătau zmei, acum sunt niște biete pisici care zgrepțănă la ușa la Olga cerșind câte un post.” a scris Deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  ISJ Dolj : Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2022 (înainte de contestații)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.