Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de Primar al Craiovei : Craiova este o feuda pe persoana fizica a familiei Olga-Manda si noi vom schimba asta

0
149

Vineri, 19 iunie, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiului Craiova si consilierul judetean Alexandru Gidar – candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Deputatul Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de Primar al Craiovei a afirmat: ”In momentul de fata, Craiova este o feuda pe persoana fizica a familiei Olga-Manda si noi vom schimba asta”. Candidatul liberal a salutat pozitia exprimata de Adrian Prisnel in mediul online pentru a stabili un candidat comun: ”Sper ca in curand sa iesim in conferinta comuna pentru a anunta candidatul aliantei care va indeparta PSD-ul de la conducerea orasului”.

Nicolae Giugea a prezentat Hotararea de Guvern prin care au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Colegiului National “Carol I” si a Operei Romane Craiova. ”Reabilitarea va dura 30 de luni, deci putem spune ca numaratoarea inversa a inceput” a declarat Nicolae Giugea, care a mai adaugat ca este unul dintre obiectivele pentru care s-a batut de cand a intrat in Parlament.

Candidatul PNL la functia de presedinte al CJ Dolj, Alexandru Gidar a declarat ca este onorat de aceasta nominalizare. ”Suntem o echipa unita care doreste sa schimbe ceva in judet. Vrem sa facem si la noi ceea ce s-a intamplat in Ardeal, in judetele conduse de liberali. Vrem sa ne ridicam la nivelul lor, pentru ca avem si resurse si posibilitati” a completat Alexandru Gidar.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.