Nicolae Giugea cere public Primariei Craiova sa rezolve situatia Asociatiei nr. 9 din 1 Mai cu privire la apa rece

0
160

Nicolae Giugea a fost prezent aseara in Cartierul 1 Mai sa discute cu o parte din locatarii Asociatiei nr. 9 care se confrunta cu o problema destul de grava. Asa cum am prezentat acum cateva zile , cativa angajati ai Companiei de Apa Oltenia au ajuns la blocurile din 1 Mai pentru a taia apa rece .

Asociatia nr. 9 din 1 Mai figureaza la Compania de Apa Oltenia cu o datorie veche de 12 ani iar zilele trecute au taiat apa la cateva blocuri din 1 Mai .

“Ieri după amiază am răspuns solicitărilor locatarilor Asociației nr. 9 din cartierul 1 mai, afectați de decizia Companiei de Apă Oltenia de a sista apa rece locatarilor de aici, ca urmare a unei datorii istorice pe care Asociația o are neachitată.
Trebuie menționat că datoria nu aparține oamenilor, care și-au plătit întreținerea, ci fostului administrator care a fugit cu banii. Vina aparține, de asemenea, Primăriei pentru că, ani de zile, inspectorii Compartimentului Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei nu au făcut nicio verificare acolo. Asta deși în atribuțiile lor intră constatarea faptelor ce constituie contravenţii prevăzute la art. 56(1) din Legea nr. 230/2007 şi art. 41, din Legea nr. 82/1991, a contabilităţii, modificată, şi aplicarea sancţiunile aşa cum sunt ele înscrise la art. 56(2) din Legea nr. 196/2018 şi art. 42 din Legea contabilităţii, toate acestea coroborate cu prevederile ordonanţei Guvernului nr. 2/1991, privind regimul juridic al contravenţiilor.
Cu alte cuvinte inspectorii din primărie sunt la fel de vinovați ca și cel care a furat banii. Iar oamenii au plătit, și acum se trezesc fără apă potabilă la robinete. Și nu este un caz singular. Mai sunt situații în oraș, unde oamenii se trezesc fără apă rece, deși ei au plătit întreținerea.
De aceea cer public Primăriei Craiova să ia măsuri pentru a rezolva această situație, fără ca oamenii nevinovați să aibă de suferit.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Ceea ce se intampa acum la Complexul Energetic Oltenia este rezultatul politicii dezastruoase initiate de Darius Valcov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.