Nicolae Giugea : Cîțu a reușit contraperformanța de a duce PNL în opoziție

0
193

Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură. Votul a fost secret cu bile. Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu şi-au exprimat votul, fie au fost prezenţi şi au anunţat că nu votează, fie au fost absenţi. Membrii Birourilor permanente urmează să se întrunească pentru verificarea şi numărarea voturilor exprimate. Pentru a trece moţiunea este nevoie de 234 voturi.

„Nu am votat moțiunea de astăzi.
Dar s-a putut constata că a fost moțiunea cea mai votată de până acum. În timp ce Ludovic Orban a reușit să ducă PNL din opoziție la guvernare, Cîțu a reușit contraperformanța de a duce PNL în opoziție. Era atât de previzibil, încât rezultatul era cunoscut din momentul în care Cîțu a preluat conducerea partidului.
După discursul de azi din Parlament al lui Cîțu, este clar că el este incapabil să negocieze refacerea alianței cu USR și UDMR.
Singura soluție normală este ca Ludovic Orban să fie desemnat că premier și coaliția de dreapta să meargă mai departe. Orice altă variantă duce țara în haos.” a declarat Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Florin Citu anunta o mare surpriza la motiunea PSD impotriva sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.