Nicolae Giugea confirma cifrele prezentate de noi si anunta un nou serial marca PSD : Masuri disperate!

0
328

Zilele trecute am prezentat cateva cifre care au facut inconjurul Romaniei pentru ca am fost preluati de foarte multe publicatii online . Am mentionat ca Lia Olguta Vasilescu are 20% iar PSD a “reusit” sa aiba un scor de 25% .. 

Azi , Nicolae Giugea a confirmat exact ce am mentionat noi si a explicat cea mai noua metoda prin care PSD vrea sa castige alegerile in Craiova .

“Un nou serial la PSD – ”Masuri disperate”. Azi, episodul 1

Disperarea in randul PSD a atins cote maxime. Ultimele sondaje arata ca Olga are o intentie de vot de aproxmativ 20%, iar Genoiu nici atat. Pentru ca se prefigureaza un adevarat dezastru, Olga a trecut la represalii si a reactivat masinaria PSD pe care s-a tot bazat in ultimii ani.
Una dintre metode poarta numele de cod ”Agentia de Turism”. Toti primarii PSD din Dolj au primit ordin sa identifice locuitorii din comune care au buletin de Craiova si, in ziua votului, sa ii trimita la Craiova sa voteze. Tot primarii sunt cei care trebuie sa faca rost de transport si sa asigure si alte cheltuieli colaterale.
Se prefigureaza un trafic intens in ziua alegerilor dinspre comune spre Craiova. Tot zicea Solomon ca vrea sa faca din orasul nostru unul turistic. Olga ii indeplineste visul – Craiova are sanse sa devina capitala turismului electoral din Romania. Daca Dragnea nu ar fi fost dupa gratii, ar fi fost Alexandria, dar asa orasul nostru nu pare sa mai aiba contracandidat.” a explicat Nicolae Giugea …

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.