Nicolae Giugea : Craiova este jumătate din Cluj?

0
71

Deputatul Partidului Forta Liberala , Nicolae Giugea, face o comparatie dintre Craiova si Cluj in privinta bugetului si a investitiilor. Nicolae Giugea aduce in discutie si depopularea Craiovei iar ca o concluzie , deputatul Partidului Forta Liberala spune clar : CLUJUL ARE ȘI INVESTEȘTE DE DOUĂ ORI MAI MULȚI BANI DECÂT CRAIOVA.

„Au fost puse în dezbatere proiectele de buget pe 2022 ale orașelor din România. Cum stă Craiova? Haideți să facem o comparație între orașul nostru și Cluj.
După cum se vede, bugetul Clujului este de peste două ori mai mare decât al Craiovei. Acest raport se păstrează și în privința veniturilor din taxe și impozite, și al bugetului de dezvoltare.

Citeste si :  Semnificatia strazilor din Craiova : Strada ARDEAL si Strada ARGEȘ

Pe scurt, CLUJUL ARE ȘI INVESTEȘTE DE DOUĂ ORI MAI MULȚI BANI DECÂT CRAIOVA.
În condițiile în care populația Clujului este de 327.272, iar a Craiovei de 300.375.
Și pentru că tot vorbim despre populație, datele oficiale arată că în ultimii 20 de ani, populația Craiovei a scăzut de la 306.825 la 300.375, în timp ce populația Clujului a crescut de la 319.333 la 327.272.

CRAIOVA ESTE SINGURUL MARE ORAȘ CARE SE DEPOPULEAZĂ. Întrebare pentru toți cei care au condus până acum orașul – Ce ați făcut din Craiova?” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Nicolae Giugea : Craiova este jumătate din Cluj? 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.