Nicolae Giugea : Cum combate Olga seceta

0
243

Aproape toată Craiova a rămas fără apă, din cauza unei defecţiuni şi a secetei. Rezerva s-a epuizat.
Potrivit unui comunicat de presă, de joi, transmis de Compania de Apă Oltenia, din cauza avariei de pe aducţiunea de apă Isvarna – Craiova, pentru remedierea căreia s-a lucrat 34 de ore, cumulată cu perioada caniculară, care a dus la creşterea excesivă a consumului, rezerva de apă a municipiului Craiova s-a epuizat.

”În aceste condiţii, Compania de Apă Oltenia este nevoită să furnizeze apă, astăzi, 21.07.2022, în intervalul orar 19.00 – 21.00. După ora 21.00 se întrerupe alimentarea cu apă, pentru refacerea stocurilor necesare asigurării alimentării în regim continuu. Vor fi afectate cartierele Şimnicu de Jos, Centura de Nord, Craioviţa, George Enescu, Brazda lui Novac, zona de centru, Rovine, Lăpuş, Lăpuş-Argeş, Valea Roşie, Sărari şi Bariera Vâlcii”, se arată în comunicatul emis de CAO.

“Craiovenii au fost lăsați o zi fără apă. Probabil asta este soluția găsită de Olga pentru combaterea secetei. Ori s-o fi consultat cu Daea.
Si cand te gandesti ca ne garanta 100 de ani fara probleme în alimentarea cu apa a Craiovei!”,a declarat Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.