Nicolae Giugea : Cum începe anul pentru liberalii doljeni..

0
167

Deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, este singurul om politic care aduce in discutie demiterea lui Laurentiu Ivanovici din functia de manager al Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Nicolae Giugea a atras atentia si in urma cu cateva saptamani cand concursul pentru ocuparea postului de manager a fost suspendat cu două ore înaine de proba finală.

„Execuția lui Ivanovici s-a încheiat. Pe 3 ianuarie, ministrul Rafila a semnat actul de numire al lui Eugen Georgescu în funcția de manager interimar la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Asta după ce, în decembrie, concursul pentru ocuparea postului de manager a fost suspendat cu două ore înaine de proba finală.
Așadar PSD-ul a demarat ofensiva de schimbare a liberalilor din toate funcțiile deținute în județ. Următoarele instituții pe listă sunt Prefectura și ISJ Dolj.
Conducerea PNL Dolj tace mâlc, în timp ce unii liberali au început deja să facă anticameră la Olga pentru a fi păstrați în funcție. Și își șterg postările din campania electorală în care criticau PSD-ul.
Și uite așa își dovedește actualitatea vorba lui Nenea Iancu
”Trădare să fie, dacă interesele partidului o cer, dar să știm și noi”. a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Nicolae Giugea : O afacere urât mirositoare (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.