Nicolae Giugea, deputat PNL DOLJ: Compania de Apa Oltenia ascunde gunoiul sub pres.

0
409

Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea a incercat sa remedieze problema apei la blocurile ce apartin Asociatiei de Proprietari nr. 9 Romanesti si a cerut clarificari la Compania de Apa Oltenia .
Nicolae Giugea a avut cateva intrebari pentru cei de la CAO :
1.S-a facut o analiza la nivelul Companiei in legatura cu responsabilitatea ce revine angajatilor de aici privind situatia in care au ajuns oamenii de acolo ?
2.Ce masuri a luat Compania de Apa Oltenia pentru ca locatarii de buna credinta sa numai fie afectati de sistarea apei reci ?
3.Care sunt criteriile dupa care s-a facut sistarea apei reci la blocurile arondate acestei asociatii,din moment ce oamenii sunt toti in aceasta situatie ?
4.Ce plan are CAO pentru a rezolva situatiile de acest fel de la celelalte asociatii de proprietari ?

Citeste si :  Compania de Apa Oltenia anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova in data de 5 decembrie 2017, între orele 09:00 – 18:00, în Cartierul Fața Luncii

Raspunsul Companiei de Apa Oltenia a fost unul incredibil :

„Urmare adresei nr. 8607 din data de 19.08.2019 va comunicam ca SC Compania de Apa Oltenia SA a intreprins toate masurile legale pentru a recupera debitele restante Asociatiei de locatari nr.9 1 Mai .
Aratam ca societatea noastra a efectuat mai multe actiuni de informare catre membrii asociatiei si a incheiat mai multe grafice de esalonare a debitului restant cu asociatia de locatari.”

„Conducerea Companiei de Apa Oltenia se face ca raspunde la intrebarile pe care i le-am adresat in legatura cu situatia locatarilor din blocurile ce fac parte din Asociatia de Proprietari nr. 9 Romanesti, dar, de fapt ascunde gunoiul sub pres.
Intrebarea mea viza responsabilitatea angajatilor acestei Companii in legatura cu acumularea acestor datorii imense. Cum au stat linistiti ani de zile fara sa observe ca se acumuleaza datorii ? Cum au actionat in momentul in care datoria a devenit atat de mare? La toate astea, conducerea CAO raspunde ca a facut demersuri sa recupereze datoria.
Cat despre modul in care s-a facut sistarea apei reci, aici CAO nu spune nimic. Nici nu ar avea ce sa spuna, pentru ca actiunea lor a fost total ilegala. Oamenii care au fost acasa si au stiut asta au sunat la 112, si le-au interzis celor de la CAO sa intre pe proprietatea lor fara mandat.
Cat despre restul intrebarilor, parca nici nu ar exista. Sa mai amintim ca directorul CAO are un salariu de 22.000 de lei / luna (220 de milioane de lei vechi). Primarul spunea ca activitatea companiei este una de nivel european. Probabil se referea la salariile celor de acolo.” a explicat deputatul PNL , Nicolae Giugea .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.