Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Fara sa intrebe pe nimeni PSD a decis sa instituie sens unic pe strada dvs

0
145

Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Fara sa intrebe pe nimeni PSD a decis sa instituie sens unic pe strada dvs 1Am luat cunostinta despre decizia Primariei Craiova de a impune circulatia in regim de sens unic pe 33 de strazi ale municipiului Craiova, majoritatea aflandu-se in zona cuprinsa intre strazile Nanterre, Spaniei, Macedonski, general Dragalina.
Dupa cum stim cu totii, aceste strazi sunt mai degraba linistite, fara un trafic intens. Cu putine exceptii, in zona nu se gasesc institutii majore, centre comerciale sau alte puncte de interes care sa determine blocaje rutiere sau timpi morti in trafic.
Din acest motiv, dupa ce m-am consultat cu mai multi cetateni care locuiesc in zona afectata si care m-au informat despre nemultumirile lor, am decis sa ma implic si sa formulez o petitie adresata primariei orasului nostru prin care sa cerem respectarea configuratiei actuale.
Incepand chiar de astazi, aceasta petitie va fi prezentata tuturor celor care locuiesc pe strazile respective si cu aceasta ocazie ii invitam sa semneze alaturi de noi.

Citeste si :  Hambal Feminin : SCM Craiova castiga la pas cu Roman

Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Fara sa intrebe pe nimeni PSD a decis sa instituie sens unic pe strada dvs 2
De asemenea, am decis sa analizam si legalitatea deciziei primariei, avand in vedere ca nu a existat nicio consultare publica pe aceasta tema si nici nu s-a discutat in Consiliul Muncipal.
Ii cer pe aceasta cale dlui. Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova, sa dispuna in cel mai scurt timp amanarea aplicarii acestei decizii, apoi sa purceada la consultarea cetatenilor intr-o dezbatere publica si a consilierilor municipali in prima sedinta a Consiliului.
Nicolae Giugea – deputat PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.