Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : In Polonia pesta porcina a avansat cu 50 km/an, in timp ce in Romania cu 18 km/zi

0
321

Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : In Polonia pesta porcina a avansat cu 50 km/an, in timp ce in Romania cu 18 km/zi 1Ieri la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de deputatul PNL Nicolae Giugea.
Primul subiect abordat a fost legat de pesta porcina africana. ”Ministerul Agriculturii a gestionat foarte prost aceasta situatie. Ca sa putem face o comparatie, va spun ca in Polonia pesta porcina a avansat cu 50 km/an, in timp ce in Romania cu 18 km/zi. A ajuns din Tulcea in Dolj, iar lucrurile nu se vor opri aici.” a afirmat Nicolae Giugea. El a mai spus ca autoritatile locale si judetene nu au stiut sa reactioneze in fata acestei situatii. ”Cred ca li s-a interzis sa vorbeasca despre asta, altfel nu imi explic de ce nu exista niciun comunicat pe aceasta tema extrem de importanta pentru oameni” a precizat deputatul liberal.
Nicolae Giugea a trecut in revista toate motiunile simple depuse impotriva ministrilor cabinetului Dancila – de la Minstrul Culturii, la Ministrul Justitiei sau cel al Economiei si a spus ca toti acesti ministri si-au dovedit incompetenta iar romanii simt asta pe pielea lor.
Nicolae Giugea a mai spus ca in urma unor solicitari venite din partea craiovenilor, s-a deplasat in mai multe zone din oras, acolo unde oamenii intampina mari probleme – strazi neasfaltate, fara canalizare, spatii verzi neingrjite, etc.
”M-am dus pe strazile Rachitei, Fulgerului sau Elena Farago, unde oamenii mi-au aratat toate lucrurile care trebuie schimbate. La putin timp dupa aceea primarul a venit si le-a primis oamenilor ca va asfalta. Ma bucur ca domnul primar imi urmareste activitatea si voi continua sa merg prin oras sa discut cu oamenii si sa atrag atentia Primariei unde trebuie intervenit” a spus Nicolae Giugea.
In legatura cu o eventuala candidatura la functia de Primar al Craiovei, Nicolae Giugea a spus ca a fost lansata o procedura interna de stabilire a candidatiilor in toate orasele resedinta de judet. ”Ma gandesc sa ma inscriu si eu in aceasta competitie interna, mai ales ca am auzit ca Lia Olguta Vasilescu doreste sa candideze din nou.” a declarat Nicolae Giugea. Candidaturile interne trebuie depuse pana pe data de 15 noiembrie, iar in martie anul viitor va fi stabilit oficial candidatul partidului la functia de primar al Craiovei.

Biroul de presa PNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Consultări la Cotroceni. Ordinea si componenta partidelor care vor merge la consultari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.