Nicolae Giugea , Deputat PNL Dolj : Laboratorul secret de intoxicare pus la cale de PSD

0
158

Nicolae Giugea devoaleaza cine este in spatele atacurilor PSD si a campaniei murdare care o duce Lia Olguta Vasilescu , sefa de campanie a Vioricai Dancila . Pe langa problema pensionarilor , Nicolae Giugea aduce in discutie si despre angajatii Spitalului Judetean Dolj au fost informati ca nu vor primi salariile.

“Olguta coordoneaza cea mai mare operatiune de intoxicare pe care PSD ul a pus-o la punct pentru aceste alegeri.
Disperarea PSD nu mai cunoaste limite. Olguta a dat ordin de zi pe unitate ca principala arma folosita acum sa fie intoxicarea cu stiri false. Dupa actiunea “taierea pensiilor” urmeaza “taierea salariilor”. Angajatii de la Spitalul Judetean Dolj au fost informati ca nu vor primi salariile pentru ca nu au fost alocate sumele necesre. Asta desi banii sunt deja in Trezorerie. Conducerea spitalului care se preteaza la astfel de manevre ar face bine sa nu uite ca exista viata si dupa Turul 2 si toate aceste minciuni vor fi decontate. Studentii au inceput sa primeasca mesaje ca se suspenda bursele. Conducerea CEC Dolj a dat ordin angajatilor sa spuna pensionarilor ca Olguta a intervenit sa li se dea banii inapoi. Institutiile de control, conduse de oamenii pusi in functie de Olguta, de Ia ITM la OPC, au ordin sa controleze si sa amendeze toti micii comercianti carora le spun ca asa este ordin de la Bucuresti. Nici conducatorii acestor institutii nu ar trebui sa uite ca dupa Turul 2 PSD ul va deveni nesemnificativ si ca ei vor raspunde pentru tot ce fac acum.
Minciuna nesimtita este semnul disperarii. PSD este disperat pentru ca va pierde si va avea soarta PRM.” a explicat Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea pe pagina de socializare.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ANSVSA a confirmat ca a fost depistata pesta porcina africana intr-un nou judet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.