Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Salarii de mii de euro la Primaria Craiova, investitii – zero

0
15

Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea a cerut in baza legii 544 Primariei Craiova situatia investitiilor in cartierul Facai. Chiar daca administratia locala a ignorat cele 30 de zile stabilite de lege , zilele trecute a raspuns deputatului Nicolae Giugea .

Deputetul PNL Dolj , Nicolae Giugea a explicat : “Dupa indelungi amanari, Primaria a raspuns solicitarii privind informatiile legate de investitiile ce urmeaza a fi facute in cartierul Facai. Care vor fi acestea? ZERO. Primaria nu are de gand sa faca nicio investitie aici. De ce? Nu e greu de banuit – nu sunt bani. In schimb, sunt bani pentru salarii de mii de euro pe care ii incaseaza sefii din Primaria Craiova. Cand Guvernul a confiscat banii primariilor, toti edilii din tara, chiar si cei de la PSD au sarit in sus. Singurii care nu au spus nimic au fost cei de la Craiova, desi stiau foarte bine ca pierd bani pentru investitii.
Iar rezultatul este acesta –ZERO investitii!”

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea a prezentat proiectul de lege privind adoptarea unor masuri necesare facilitarii parcarii bicicletelor in spatii publice

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea : Salarii de mii de euro la Primaria Craiova, investitii – zero!
Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea : Salarii de mii de euro la Primaria Craiova, investitii – zero!
Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.