Nicolae Giugea , deputat PNL : Mafia PSD distruge patrimoniul Craiovei

0
154

Fostul Liceu Sanitar a fost demolat iar C1 din cladire nu a primit autorizatie de demolare iar zilele trecute a fost demolat ilegal. Din pacate cetatenii au sesizat autoritatile dar acestea au ignorat apelul la Telefonul Cetateanului .

Nicolae Giugea si-a exprimat si el punctul de vedere pe pagina de socializare :
“Primarul Mihail Genoiu se declara revoltat de ceea ce s-a intamplat cu fostul Liceu Sanitar, unde intersele imobiliare au pus la pamant o parte a istoriei Craiovei. Domnia sa fie nu are proprietatea termenilor, fie nu intelege cu ce se ocupa. El nu poate fi revoltat, el este responsabil.

Citeste si :  Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu : PSD-ul nu are nici un interes sa dezvolte Oltenia!

Revoltati pot fi cetatenii care au sunat la Telefonul Cetateanului si au fost ignorati. De altfel, se pare ca si domnul Primar ar fi fost ignorat daca ar fi apelat la Politia Locala sa isi exercite atributiile. Pentru ca nimeni din Primarie nu il mai ia in serios. Toata lumea stie ca fraiele Craaiovei sunt tot la Olguta. Iar relatiile clanului Vasilescu-Manda cu mafiile imobiliare din oras sunt deja de notorietate.

Deci, domnul Genoiu poate sa fie revoltat la el acasa daca vrea, pentru ca in Primarie nu conteaza nici cat negru sub unghie. Asa s-a intamplat si cand a fost demolata casa de pe Sfintii Apostoli, asa s-a intamplat si cu incediul acela bizar din Piata Veche, care nici pana acum nu a fost lamurit, si nimeni nu are de gand sa o faca.

Citeste si :  Cea mai mare realizare a Administratiei PSD : O noua fantana cu apa de Isvarna, la Craiova!

Amenzile pe care Primaria le-a aplicat sunt o gluma nereusita. Demolarile cladirilor de patrimoniu vor continua in Craiova atat timp cat complicitatile dintre clanul PSD si mafie nu vor fi elimintate.
Si aici se vede ca orasul nostru a ajuns la cheremul unor interese de grup care ii distrug identitatea” a declarat Nicolae Giugea.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.