Nicolae Giugea , deputat PNL – PNL se lupta la Bruxelles sa obtina subventii mai mari pentru agricultori, insa ne trebuie si Guvern nou si masuri interne

0
259

Deputatul PNL Nicolae Giugea sustine ca majorarea subventiilor pentru romanii care-si castiga existenta in agricultura nu a fost doar o promisiune electorala, ci este angajamentul ferm al tuturor parlamentarilor PNL alesi de romani sa ne reprezinte in Parlamentul European:
”Ca prin minune, imediat cum a disparut Dragnea din politica, a disparut si Petre Daea din peisaj, stiind ca nu mai poate minti pe nimeni cu demagogii ieftine, cum ca ar fi facut ceva pentru agricultura romaneasca! Ani de zile au vanturat minciuni spunand ca nici cartoful nu creste in pamant, nici graul nu rodeste daca nu e PSD la guvernare. Trist este faptul ca din 2016 si pana astazi nu s-a facut nimic concret pentru agricultura romaneasca, fie ca vorbim despre sustinerea achizitionarii de utilaje agricole, extinderea retelelor de irigatii pana la plantatii sau despagubirea fermierilor afectati de calamitatile naturale. Din cauza lipsei de investitii, fermierii romani produc cu mare dificultate, iar preturile la taraba sunt foarte mari.
Noi, liberalii, ne-am asumat in fata oamenilor ca vom trimite in Parlamentul European o echipa de profesionisti, iar unul dintre obiectivele pe termen scurt va fi obtinerea unei subventii mai mari pentru fermierii romani. Oamenii ne-au acordat increderea in 26 mai, iar acum trebuie sa trecem la fapte. Noi nu suntem ca PSD-istii sa ne facem ca am uitat ceea ce am spus ieri cu voce tare! Am toata increderea ca eurodeputati cu experienta in Parlamentul European, precum Marian Jean Marinescu sau Siegfried Muresan, vor reusi sa obtina, ca si in alte ocazii, decizii benefice pentru Romania. Pot sa va garantez, chiar de astazi, ca PNL va obtine subventii mai mari pentru fermieri. PNL va castiga batalia de la Bruxelles!
Este drept ca Europa ne ajuta, insa mai trebuie sa ne ajutam si noi insine, de aici, din Romania. De aceea, Romania are nevoie urgent de un guvern nou, condus de oameni competenti, care au demonstrat performante certe in viata lor profesionala. Nou guvern are obligatia sa accelereze procesul de cadastrare a terenurilor agricole din Romania si sa utilizeze 100% fondurile europene pentru investitii utile in agricultura. Fara sa sprijim puternic productia nationala din agricultura, sa nu speram niciodata ca vom avea pe masa produse romanesti de calitate. Azi mancam produse din import, pentru ca fermierii straini sunt sprijiniti puternic de guvernele lor. Acelasi lucru va face si PNL cu cei care muncesc in agricultura romaneasca!”

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Efectul Facebook asupra politicii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.