Nicolae Giugea , deputat PNL : Prostie, cinism, complicitate

0
483

Deputatul PNL , Nicolae Giugea explica cum Viorica Dancila foloseste crima de la Caracal in interes politic dar ne readuce aminte de faptul ca PSD a masacrat in Parlament Codup Penal reducand toate pedepsele si acum cere referendum pentru cresterea pedepselor.  Pe reteaua de socializare , Nicolae Giugea a spus :

“Viorica Dacila nu e doar proasta. Este cinica si de o rautate imensa. Sa folosesti de crima de la Caracal in interesul tau politic arata cat de jos a putut sa decada. Se comporta ca un sacal cand simte miros de sange.
Cere acum referendum pentru cresterea pedepselor pentru violatori si pedofili? Cand PSD-ul a masacrat in Parlament Codul Penal reducand toate pedepsele, inclusiv cele pentru viol si crima de ce a tacut? Cand Tudorel Toader a dat legea recursului compesatoriu prin care zeci de criminali si violatori au fost pusi in libertate de ce a tacut? Cand a fost infiintat SSJ-ul care intimideaza procurorii ce aplica legea de ce a tacut? Cand au fost indepartati din politie profesionistii si au fost aduse toate lichelele care sterg pantofii sefilor de ce a tacut?
Daca vrea sa inaspreasca pedepsele are majoritate parlamentara. Convoaca sesiune extraordinara si ii garantez eu ca noi, cei din opozitie, votam cu totii. Poate pesedistii sa aiba ceva probleme cu asta, pentru ca ei sunt ingrijorati de soarta infractorilor pe care ii apara de cand au venit la guvernare.

Nicolae Giugea , deputat PNL : Prostie, cinism, complicitate
Nicolae Giugea , deputat PNL : Prostie, cinism, complicitate

De ce nu mai iese doamna Dancila sa ceara iertare romanilor din puscarii? De ce nu ii cheama doamna Dancila pe Nicolicea si Iordache sa o sfatuiasca in legatura cu referendumul. Doar ei sunt cei care au ciuntit Codul Penal si au permis infractorilor sa zburde linistiti prin tara.
Dancila, Nicolicea, Iordache si toti ceilalti sunt complicii criminalului de la Caracal. Ei ar trebui sa se afle dupa gratii, nu sa ne dea noua lectii.
Ei si toti cei care au luptat pentru a ii apara pe infractori sunt complicii criminalului de la Carcacal.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.