Nicolae Giugea : Doljenii vor avea acces la una dintre cele mai importante resurse – gazele naturale.

0
118

Nicolae Giugea a participat la o intalnire cu conducerea Transgaz, unde a discutat despre stadiul conductei de gaz DN 500 Craiova – Segarcea – Băilești – Calafat.

Tronsonul Craiova – Segarcea este finalizat iar la tronsonul Segarcea – Calafat a fost elaborat Studiu de frezabilitate este in curs de finalizare Proiectul Tehnic.

„Ieri am participat la o întâlnire cu conducerea Transgaz, unde am discutat despre stadiul conductei de gaz DN 500 Craiova – Segarcea – Băilești – Calafat. Este una dintre cele mai importante investiții pe care Guvernul Orban a susținut-o pentru Dolj, și care acum a fost preluată de Guvernul Câțu.

Nicolae Giugea : Doljenii vor avea acces la una dintre cele mai importante resurse – gazele naturale. 1

În momentul de față tronsonul Craiova – Segarcea este finalizat. După cum a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, se lucrează la tronsonul Segarcea – Calafat. A fost elaborat Studiul de Fezabilitate și este în curs de finalizare Proiectul Tehnic. Termenul de finalizare al investiției este trimestrul I al anului 2023. Al doilea tronson are o lungime de 82 de km și va alimenta 27 de comune și orașe.

Astfel doljenii vor avea acces la una dintre cele mai importante resurse – gazele naturale. În același timp este un pas important pentru reducerea emisiilor de carbon, prin diminuarea folosirii combustibilor fosili sau a lemnelor.” a declarat Nicolae Giugea.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.