Nicolae Giugea : După ce a cumpărat autobuze din Turcia, municipalitatea craioveană va cumpăra tramvaie din Ucraina!

0
73

Candidatul PNL la Primaria Craiova,Deputatul Nicolae Giugea a reactionat pe pagina de facebook dupa anuntul Primariei Craiova care a anuntat ca a demarat procedura de achizitie a unor tramvaie din Ucraina..

“După ce a cumpărat autobuze din Turcia, municipalitatea craioveană va cumpăra tramvaie din Ucraina. Craiova este primul oraș din Uniunea Europeană care cumpără tramvaie de la firma ucraineană. Până acum, Tatra Yug a livrat tramvaie în Africa de Nord.
În timp ce Primăria Craiova se laudă că a intrat în rândul orașelor din Africa, Primăria Oradea a dat în folosință tramvaiele cumpărate de la Arad.

Citeste si :  Nicolae Giugea , deputat PNL – PNL se lupta la Bruxelles sa obtina subventii mai mari pentru agricultori, insa ne trebuie si Guvern nou si masuri interne

Ne plângem că industria românească nu mai este ce era, dar autoritățile de la noi nu încurajează firmele autohtone. Succesul celor din Ardeal se explică și prin faptul că multe dintre contractele autorităților merg către firmele locale. ”Prin noi înșine” este un slogan care ar trebui redescoperit, pentru că el a asigurat, la vremea aceea, prosperitatea României.” a declarat Nicolae Giugea ..

Nicolae Giugea : După ce a cumpărat autobuze din Turcia, municipalitatea craioveană va cumpăra tramvaie din Ucraina! 1

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.