Nicolae Giugea : In scurt timp, va fi semnat contractul cu firma câștigătoare iar lucrările la CN Carol I vor putea începe..

0
104

Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea a avut azi o intalnire cu reprezenatntii CNI in care a cerut informatii despre stadiul licitatiei pentru reabilitarea CN Carol I.

Colegiul National Carol I are nevoie urgenta de reabilitare dar din pacate a fost ignorat de autoritatile locale ..

„Astazi am avut o întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții cu care am discutat despre stadiul licitației pentru reabilitarea CN Carol I. Conducerea CNI m-a asigurat că procedura se desfășoară conform planului și că, în scurt timp, va fi semnat contractul cu firma câștigătoare. Prin urmare, nu peste mult timp, lucrările la CN Carol I vor putea începe.

Citeste si :  Nicolae Giugea : Liniștea cetățenilor și siguranța copiilor!

Reabilitarea acestei clădiri simbol pentru Craiova și nu numai este unul dintre proiectele pentru care mă lupt încă din mandatul trecut. Mi l-am asumat ca prioritate și nu mă voi lăsa până când nu voi vedea Colegiul revenit la strălucirea pe care o merită.
Afișele cu ”Atenție, cade tencuiala” trebuie să dispară!” a declarat Nicolae Giugea.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.