Nicolae Giugea : Inca o minciuna marca Olga !

0
247

Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea, ia atitudine fata de promisiunile Olgutei Vasilescu din campania electorala .. Olguta Vasilescu a recunoscut că Dracula Park nu se va face în Cornițoiu iar din sursele noastre se va face dar in alta parte doar cu cateva „piese” .. 

„Că Olga minte a devenit, de acum, o axiomă. Că mai sunt oameni care încă o mai cred, rămâne unul dintre lucrurile greu de explicat.

În campania electorală, Olga s-a lăudat peste tot că va face Dracula Park în Cornițioiu. Am spus atunci, ce spun și acum – un astfel de proiect nu poate fi realizat. Oricine a fost măcar odată în zonă înțelege de ce.
Acum câteva zile, Olga a recunoscut că Dracula Park nu se va face în Cornițoiu. Spune că va căuta alt loc. Nu o să îl găsească și proiectul acesta va muri înainte de a se naște.

Cât despre finanțare, primărița a anunțat că a găsit deja o linie de finanțare europeană. Cum toate marile proiecte cu finanțare europeană ale Primăriei Craiova au avut corecții financiare importante, este de așteptat ca și de această dată să asistăm la un eșec.
În plus, o investiție în turism care este cel mai afectat domeniu de pademie este cel mai prost lucru pe care cineva îl poate face.

Citeste si :  Nicolae Giugea cere miniștrilor Energiei și Agriculturii soluții de urgență pentru susținerea industriei naționale de îngrășăminte chimice

Craiova are nevoie de locuri de muncă bine plătite, de dezvoltarea unor capacități de producție și de extinderea domeniului IT. Acestea sunt sectoarele care pot duce la dezvoltarea economică a Craiovei, nu parcuri tematice fără niciun viitor.” a scris Nicolae Giugea pe pagina de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.