Nicolae Giugea : La Craiova, alegerile s-au desfășurat decent. În schimb, la Timișoara, Pitești sau Galați a început prigoana împotriva susținătorilor lui Orban.

0
218

Lupta interna din PNL intra intr-o noua etapa . Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea, trage un semnal de alarma in privinta celor care sustin actualul Presedinte PNL , Ludovic Orban. Intr-o postare pe reteaua de socializare, Nicolae Giugea explica cum a inceput prigoana împotriva susținătorilor lui Ludovic Orban.

“La Craiova, alegerile s-au desfășurat decent. Reprezentanții celor două tabere au stat alături și și-au prezentat opiniile civilizat. Eu îl susțin pe Ludovic Orban, dar nu îi consider inamici pe cei care îl susțin pe Cîțu.
În schimb, la Timișoara, Pitești sau Galați a început prigoana împotriva susținătorilor lui Orban.
Este cea mai proastă decizie pe care cei din tabăra Cîțu o pot lua – să îi dea afară pe toți care nu sunt de acord cu ei. Vor înțelege asta pe 25 septembrie.
Dacă stau puțin să se gândească și înțeleg de pe acum, au de câștigat și ei și PNL, care va fi scutit de conflicte inutile.
Dacă vor continua pe acest drum, se vor trezi pe 25 septembrie că tabăra lor a pierdut și ei și-au ostilizat inutil partidul.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

https://www.facebook.com/NicolaeGiugea/posts/357474582408488

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.