Nicolae Giugea : La fiecare 4 salariati a aparut un al 5-lea, adus in exclusivitate de Olguta Vasilescu, care are sarcina de a-i supraveghea pe ceilalti patru !

0
462

Azi la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Europarlamentarul PNL , Marian-Jean Marinescu si Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea .

Nicolae Giugea a continuat conferinta de presa discutand despre autobuzele achizitionate de Primaria Craiova. Din pacate Craiova si Bucuresti sunt singurele orase care au apelat la autobuzele turcesti . Nicolae Giugea a depus la Ministerul Transportului iar in perioada urmatoare vor avea loc unele imbuanatiri ale traficului in zona Metro ..
Reabilitaterea Colegiului National Carol I este inca un subiect adus in discutie de Nicolae Giugeaeste ca 20 la suta din angajatii Primariei Craiova au fost angajati de Olguta Vasilescu pentru a-i spiona pe ceilalti salariati.

„Subscriu si eu la aceasta actiune pe toate planurile care se desfasoara aceea de reducerea emisiilor de carbon. si de asemenea subscriu la conceptul de competenta,pragmatism,aplicabilitate. Referitor la emisiile de carbon inclusiv administratiile locale au obligatia de a interveni in favoarea reducerii acestora. Din Romania banuiesc ca s-ar putea extinde aceasta arie, singurii din Uniunea Europeana care nu au inteles acest lucru in momentul de fata sunt primarul Bucurestiului ,Gabriela Vranceanu Firea si primarul Craiovei Mihail Genoiu , prin tutorele domniei sale Olguta Vasilescu.

Suntem singurele mari orase din Uniunea Europeana care cumparam pe filiera turca turbo diesel ,autobuze cu combustie diesel. De ce nu ma intrebati cand ar putea sa ma duca mai departe decat poate realitatea sa fie. Nu vreau sa intru la ceva. Singurul aspect pe care il surprind este acela ca suntem singurii noi si Bucurestiul ca orase mari ale Uniunii Europene care cumparam autobuze diesel. Pentru cine nu stie motoarele diesel sunt foarte poluante comparativ cu tot ce inseamna transport electric. Vedem foarte bine pentru cine considera ca este o lucru minor treaba asta cu poluarea avem autobuze mai bine aceste viza decat pe motorina decat alea care sunt in continuare foarte.

Dar e mult mai bine sa fie mai bine decat sa facem o improvizatie de fata sau pe o improvizatie la achizitia de mijloace de transport in comun si ii intreb pe cei care ignora acest element al poluarii. Va puneti, ca o intrebare asa cum o faceti dumneavoastra. intrebarea pentru fiecare dintre noi ar trebui sa fie o intrebare. De ce s-au inmultit atat atat de mult cazurile de cancer la copii. Imi pare rau ca aduc in fata dumneavoastra o astfel de problema dar este o problema la nivel national si care este una dintre localitatile cu un impact foarte mare si la bolile aparatului respirator. Pentru cei care s-ar putea sa intereseze copiii capacitatea toracica mult mai mica decat a unora inspira mult mai frecvent decat una inspirata purtatoare de noxe de pulberi care ajung in mai ampla de sange si afecteaza tot ce inseamna organismului. Copilul nu trebuie privit ca un adult in miniatura. Copilul este un organism intr-o continua transformare . Vorbeam de aplicabilitate, de competente, de pragmatism.

Vreau sa va spun ca doi ani de zile am vazut la usa ministrilor Transporturilor pesedisti din guvernele pesediste dar nu am gasit intelegere suficienta pot sa va spun ca in momentul de fata am batut o singura data la o usa care intotdeauna mi-e deschisa dar din buna crestere chiar daca usa deschisa. Anul asta a intrat in biroul ministrului. Referitor la ceea ce se intampla la aeroport cu o frecventa foarte mare a accidentelor in zona aeroportului, in doua saptamani maxim va fi un sens giratoriu provizoriu , urmand ca intr-un timp foarte scurt sa fie construit un sens giratoriu modular si de asemenea vor fi instalate separatoare de sens de la intersectia cu Centura si pana la sensul giratoriu se va construi in zona Metro, intersectia cu drumul judetean . Saptamana viitoare voi merge iarasi la Ministerul Transporturilor cu documentatia pentru largirea pe patru benzi intre Metro si sensul giratoriu care duce spre Centura de Sud . Nu era normal sa existe aceasta intrebare la la intrarea in oras. Marea problema daca va aduceti aminte de acel episod cand Olguta Vasilescu a venit in sedinta Consiliului Local cu caruciorul arhiplin cu documentatia pentru Colegiul National Carol I.

Am profitat ca era centralizata aceasta documentatie. Desi am depus de fiecare data la toate guvernele pesediste am depus amendamente pentru buget pentru reabilitarea Colegiului National Carol I acum de la vot la semnalul foarte discret al Olgutei Vasilescu toti parlamentarii PSD de Dolj si senatorii si deputatii ieseau din sala cand se vota sa nu fie acuzati ca l-au votat. Au votat impotriva sau s-au abtinut. Pot sa va spun ca am reusit sa impun ca prioritate zero.

Reabilitarea Colegiului National Carol I in momentul de fata. Singura. problema pentru deschiderea finantarii este avizul CSM-ului. intrucat nu s-a pus schimbarea de guvern n-a mai fost secretarii de stat nu mai pot avansa. S-a amanat cu trei saptamani de zile. Mi-as dori ca contractul sa fie semnat in cladirea Colegiului National Carol I apoi se va lua finantare pentru realizarea. O alta problema este situatuia din Primaria Craiova .

La fiecare 4 salariati a aparut un al 5-lea, adus in exclusivitate de Olguta Vasilescu, care are sarcina de a-i supraveghea pe ceilalti patru: ce fac, ce semneaza, cui dau like pe Facebook, a cui pagina pe Facebook o urmaresc, postarile cui le urmaresc, cu cine discuta, de ce discuta atat…20 la suta din personalul Primariei Craiova reprezinta serviciul , probabil, al Olgutei Vasilescu, nu are alta sarcina decat sa supravegheze pe ceilalti 80 la suta ca nu cumva sa faca ceva ce n-ar sti Olguta Vasilescu” a declarat Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.