Nicolae Giugea : Mâine se va semna contractul pentru începerea lucrărilor pentru reabilitarea Colegiului Național Carol I.

0
145

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, a anuntat ca maine se va semna contractul pentru inceperea lucrarilor pentru reabilitarea Colegiului National Carol I .

Colegiu National Carol I a fost unul din proiectele aflate pe primele locuri ale programelor cu care candidau diferiti politicieni . Ne aducem aminte de carucioarele cu documentatia adusa de o parte din politicieni dar fara nimic concret ..

„Este proiectul pentru care m-am luptat încă din mandatul trecut. Cât timp am fost în opozție, la fiecare proiect de buget ceream bani pentru Carol I și arătam și sursa de finațare. De fiecare dată cei de la PSD, inclusiv parlamentarii de Dolj, votau împotrivă.
Când la Palatul Victoria a venit Guvernul Orban, am reușit să impun această investiție în programul de guvernare. Au fost emise toate avizele care lipseau și investiția a intrat pe lista de priorități.

Citeste si :  Nicolae Giugea : La mulți ani, România!

Guvernul Câțu a menținut această prioritate, licitația a fost organizată și s-a desfășurat în condiții normale, iar mâine contractul se va semna.
Am făcut un calcul. Din 1990 până acum, Doljul a avut aproximativ 120 de parlamentari. Dacă fiecare dintre ei și-ar fi ales un obiectiv și ar fi urmărit ca acesta să fie realizat, cred că județul nostru arăta cu totul altfel.” a declarat Nicolae Giugea .

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.