Nicolae Giugea : Nu îngroapați partidul!

0
118

Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea, trage un semnal de alarma in privinta competitiei interne din Partidul National Liberal. Pe 25 septembrie are loc Congresul PNL unde aflam cine va castiga presedinta PNL.

„Dâncu recunoaște în gura mare ” PSD nu are niciun interes să-l dea jos pe premierul Florin Cîțu”. Robert Sighiartău, un apropiat al lui Cîțu, spune și el că există varianta unui guvern minoritar, adică susținut de PSD. Este clar pentru oricine că PSD a fost cooptat în #echipacâștigătoare.
Tabăra lui Cîțu visează să conducă România cu sprijinul PSD. De fapt, PSD-ul va conduce România cu mâna PNL. Vom vedea oamenii PSD promovați în funcții, bani dați cu dedicație pentru primarii PSD, legi promovate pentru clientela PSD. Asta în timp ce reformele vor întârzia, iar PNL va deconta guvernarea.
Iar la alegerile viitoare, PNL se va zbate să facă pragul electoral, iar PSD va triumfa.
Spre asta se îndreapta așa zisa #echipăcâștigătoare. Spre un dezastru total. De altfel, cineva din #echipacâștigătoare știe foarte bine cum se face. A mai făcut asta și în 2016, când PNL a obținut un rezultat dezastruos.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Citeste si :  Nicolae Giugea,despre situatia de la Termoficare : Faliment cu repetiție!

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.