Nicolae Giugea : Olga trece cu roata peste istoria României

0
258

Nicolae Giugea aduce in discutie situatia unui monument care este inlocuit de Primaria Craiova cu o parcare . Nicolae Giugea face o retrospectiva a monumentelor care au fost pana acum la intrarea in Parcul Nicolae Romanescu dar si cu o solutie pentru Primaria Craiova ..

“A trecut 24 ianuarie și gata cu istoria, nu? Suntem patrioți doar la momente festive.
Haideți să vedem cum respectă Primăria Craiova istoria României. La intrarea în Parcul Romanescu a existat celebrul monument al Independenței realizat de Dumitru Pavelescu Dimo. Intitulat și ”Asta-i muzica ce-mi place”, monumentul a fost topit de comuniști în 1948, pentru a șterge orice amintea de Casa Regală.
A fost apoi instalată o statuie realizată de Ion Irimescu în memoria țăranilor uciși în 1907. După 1989, și această statuie a fost demolată, pentru că, s-a spus, se va reface Monumentul Independenței.

Acum Primăria a găsit soluția – va umple spațiul acela cu mașini puse una peste alta. Ăsta este respectul pe care Olga îl arată istoriei României. Altfel se bate cu pumnii în piept că este mare patrioată.
Nu se poate face în alt loc parcarea? Ba da. Primăria ar putea cumpăra clădirea unde a funcționat Fabrica de Confecții și să facă acolo o parcare care ar deservi întreg cartierul 1 Mai.

Dar, se pare că avem noi, craiovenii, plăcerea de a înghesui construcții importante între blocuri. Așa am făcut cu Muzeul de Artă și cu Sala Polivalentă, care ar fi meritat o altă deschidere.
Acum, Olga vrea să acopere cu mașini intrarea în unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară. Probabil drept compensare pentru că nu a fost în stare să amenajeze niciun parc de când este primar.” a scris Nicolae Giugea pe pagina de socializare.

Nicolae Giugea : Olga trece cu roata peste istoria României 1

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.