Nicolae Giugea : Parlamentarii Forța Dreptei vor prezenta un proiect de lege care va duce la scăderea la jumătate a prețurilor la energia electrică.

0
308

Parlamentarii Partidului Forța Dreptei au inițiat un proiect de lege pentru reducerea prețurilor la energie, prin reducerea și eliminarea unor taxe percepute de stat, inițiatorii spunând că aplicarea legii va duce la reducerea la jumătate a prețurilor la energia electrică și gazele naturale.

“Parlamentarii Partidului Forța Dreptei vor prezenta în Parlament un proiect de lege care va duce la scăderea la jumătate a prețurilor la energia electrică. Legea, elaborată de Ionel Dancă, prevede, în principal, următoarele măsuri:
1. Reducerea TVA la 5% pentru energie
2. Suspendarea imediată pentru o perioadă de 12 a luni și eliminarea treptată a certificatelor verzi
3. Suspendarea imediată și eliminarea bonusului de cogenerare
4. Eliminarea accizei la energia electrică
5. Aplicarea măsurilor de compensare a prețurilor la energie pentru toți consumatorii

Le cer public tuturor parlamentarilor de Dolj să voteze aceast proiect de lege, pentru a demonstra că le pasă într-adevăr de cetățeni. În caz contrar, tot ce spun despre prețurile la energie electrică este doar demagogie!
Nicolae Ciucă, Ștefan Stoica, Ionuț Stroe, Cosmin Poteraș, Daniel Gheba, Ringo Dămureanu, Ion Prioteasa, Mihail Genoiu, Alexandra Presură, Iulian Badea, Laura Vicol, Eliza Peţa şi Cosmin Durle, cum veți vota?” a scris Deputatul Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.