Nicolae Giugea : PNL Bihor a decis să susțină moțiunea lui Ludovic Orban.

0
117

Alegerile din Partidul National Liberal au intrat in linie dreapta iar Nicolae Giugea este sustinatorul actualului Presedinte PNL, Ludovic Orban. PNL Bihor a aprobat, duminică, moţiunea prezentată în cadrul reuniunii Colegiului Director Judeţean de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.
Moţiunea “PNL – Forţa Dreptei” a obţinut 73 de voturi pentru, un vot împotriva şi o abţinere.

„PNL Bihor a decis să susțină moțiunea lui Ludovic Orban. Îl cunosc pe Ilie Bolojan și știu că este un om principial și pragmatic. Nu ar fi susținut un astfel de program dacă el nu ar fi fost în concordanță cu principiile liberale și dacă nu ar fi avut șanse de câștig.

Citeste si :  Ludovic Orban :De la motiunea de cenzura pana astazi, ramasitele Guvernului Dancila, au facut numai si numai nenorociri

Am văzut în ultimul timp diferite poziționări în legătură cu lupta din interiorul PNL. Mulți stau și își fac planuri în legătură cu ce candidat să susțină. Cred că fiecare dintre noi, înainte de a decide pe cine susține, trebuie să se gândească la asta – moțiunea pe care o susțin reprezintă principiile dreptei în România? Iar cine o susține a dovedit că este consecvent?
Și atunci alegerea nu mai este așa dificilă” a scris Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea.

Citeste si :  Ludovic Orban: Măsurile de sprijin pentru economie adoptate în 2020 vor continua şi în 2021

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.